Det tar 21 dager å skape en vane!

Det tar 21 dager å skape en vane – sier noen av de som har greie på det. Andre som har greie på det sier at det 7 uker, mens andre igjen jobber ut i fra et helt annet tall.

Jeg må innrømme at jeg heller mot de som mener at du trenger 7 uker, i alle fall om vanen du skal innarbeide ikke står øverst på motivasjonslista. Når det gjelder mer lystbetonte ting, så tror jeg derimot at 21 dager kan være nok. Så da jeg i våres startet jobben med å utarbeide et nytt motivasjonsprogram til strikkeglade strikkere som ikke finner tiden til å strikke, så gikk jeg for 21 dager-terioen 😉

Liker du å strikke, men får ikke strikket nok?

Har du lyst til å strikke, men finner ikke tiden?

Har du lyst til å strikke, men mangler motivasjon?

Har du lyst på 21 dager med inspirasjon?

Strikking skal være gøy, gi energi og lysbetont, men for mange så strikking noe man har lyst til å gjøre, men finner ikke tid, inspirasjon eller kanskje noe så enkelt som riktige pinner.

Jeg har snart laget ferdig et 21-dagers program til deg – et program som gir deg en dråpe inspirasjon hver dag i 21 dager. Målet er at du skal bli inspirert til å strikke bitte litt, litt eller mye (om du vil) hver dag. Og hvorfor hver dag? Jo det er sånn at ting vi gjør hver dag blir etter en stund til en vane. Og gode vaner som gir glede og energi bør man jo gjøre hver dag – med andre ord, noen masker om dagen gjør susen 🙂

Dette programmet er gratis og på veien får du både tips og motivasjon og andre overraskelser. Er dette noe du har lyst til å forsøke? Da klikker du på lenken nedenfor og melder deg på … og så fort alt er klart, får du en epost i innboksen din med innloggingsdetaljer og lenker.

Bruk denne sommeren til å lage deg gode strikkevaner 🙂

Meld deg på her

 

One thought on “Det tar 21 dager å skape en vane!

  1. Dette må jo være midt i blinken for sånne som meg…elsker å strikke men har ikke tid til pinner så ofte jeg vil pga altfor mange oppgaver og verv innen politikken og det frivillige!Har en halvferdig topp jeg skal bli ferdig med i sommer!Og jeg er perfeksjonist i alt jeg gjør så TTT…Nå er det innspurten før ferie i politikken og kommende uke blir tøff.Jeg gleder meg til dager med pinner…må være i fokus når jeg strikker…og da er det ikke snakk om multitasking…God søndag!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s