Når du “ikke kan strikke”, men allikevel fullfører din egen Fjeldroselue

Jeg kjenner en dame som til stadighet overbeviser seg selv om at hun ikke kan strikke – men jeg vet bedre 😉 Før påske meldte hun seg på Fjeldrose-strikkekurs og sa i samme slengen, “jeg får det sikkert ikke til, men jeg prøver“. I god Anne Merete-tro så la jeg det døve øret til og fortalte henne at med den innstillingen kommer man ingen vei og tro meg – hvis du betaler for et kurs, investerer i garn og pinner – da SKAL du gi det et skikkelig forsøk.

Det er nemlig ikke sånn at om man kjøper et kurs så er jobben gjort. Det er DA jobben begynner. Og når man har meldt seg på et strikkekurs så er jobben at man faktisk tar seg tid til å se alle videoene som ligger i kurset, også de videoene som du tror du kan. Hvorfor det tenker du kanskje? Jo, det er sånn at jeg prater gjennom alle videoene, jeg viser deg hvordan du gjør det og forklarer samtidig. Og når man prater seg gjennom slikt, så ramler det ofte ut tilleggsinformasjon og nyttige tips relatert til akkurat den oppgaven som demonstreres – og kanskje er det et tips eller to som du ikke kjente til.

Så, hvordan skal man lykkes med et strikkekurs?

  • Jobb systematisk
  • Se alle videoene – ikke en gang, men gjerne mange ganger. Det er sånn at mennesket lærer ikke før vi har vært eksponert for ny informasjon 7 ganger!
  • Les oppskriften – gjerne mange ganger
  • Øv deg på å visualisere det som står i oppskriften – lukk øynene og se for deg setningen du akkurat leste. Det kan ofte hjelpe deg med å forstå “alle ordene” som lyser mot deg.
  • Bruk Facebook-gruppen du får tilgang til til å stille spørsmål og få svar

Tilbake til hun som “ikke kan strikke” … i går dukket hun opp her hos meg med FERDIG LUE og SUPERFORNØYD! Jeg blir altså sååååå himla stolt av dere når dere får det til. Jeg spurte selvfølgelig hvordan hun hadde fått det til? Jo som hun sa “nå har jeg sett og hørt på deg en million ganger, jeg tror jeg kan halvparten av de videoene utenatt. MEN de videoene er så bra og det var jo egentlig ikke rom for ikke å få det til”

Åhhhh sukk hjertet brist ikke – jo jeg blir både rørt, glad og takknemlig og kan ikke si annet enn tusen takk for tilliten og tilbakemeldingen ❤

Har du lyst til å prøve deg, så er Fjeldrosekurset et kurs som du kan melde deg på og ta når som helst, vil DU vite mer, så ta en titt her.

Riktig god strikkehilsen fra

Anne M

PS! Lua på bildet er lua som er strikket av hun som ikke kan strikke ❤

IMG_2419

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s