Garnhuset i Fredrikstad + Varm design = SANT

Jeg har aldri vært i Fredrikstad … det vil si ikke før mandag som var. Da var jeg på besøk hos de kuleste damene på Garnhuset i Fredrikstad (det skal sies at det begynner å bli mange kule damer i forhandlernettverket til Varm design nå, men dette var de siste kule som har blitt lagt til listen).

Vanligvis når jeg reiser rundt og forteller om meg og Varm design, så skjer dette i arbeidstiden, med andre ord mens butikken er åpen, og vi vet jo alle at når butikken er åpen, så er du der for å kjøpe garn! Med andre ord, det blir litt til og fra når det gjelder denne presentasjonen, noe som bare er hyggelig, men det betyr også at det som regel tar 3 timer fra jeg kommer til jeg går 🙂

Denne gangen ble jeg invitert til å presentere VD på personalmøte til alle damene i butikken etter stengetid – og jeg tenkte DIGG, da blir vi ikke avbrutt, så det tar sikkert ikke så lang tid. Ehhh det gjorde det gitt! Rart med det, jeg har mye jeg skulle sagt og vist, de som jobber der har mange spørsmål og ikke minst vi deler den samme entusiasmen over garn så praten flyter lett. Damene i Fredrikstad og jeg er nå på lag, så nå får du veldig mange av VDs oppskrifter hos Garnhuset – du finner oppskriftene i en egen SVART PERM … det er en haug med flotte damer der som kan vise deg hvor du finner den – den inneholder alt fra Flagrejakker til Fjeldroser og Chunky-oppskrifter.

Noe for enhver smak med andre ord 🙂 Bor du i området og har en plan om å strikke Varm design, da vet du hvor du skal gå … Garnhuset i Fredrikstad!

Ha en strålende strikkedag! Strikkehilsen fra Anne M

OG du, lurer du på om det er Varm design-forhandler i din by? Sjekk listen HER 🙂

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s