Hva har Hønefoss og Færøyene felles?

De har begge garnbutikker som selger Varm design-oppskrifter. Forrige uke var jeg på besøk hos Strikke-gry på Hønefoss, enda en super dame med supre medarbeidere og super butikk. Og de første oppskriftene er allerede på plass – hos Strikke-gry får du i dag bl.a. blåtimejakke, fjeldroser, flagrejakke, Bellagenser, Maudgenser og det nye chunky garnet og oppskrifter allerede.

Denne høsten har vært veldig morsom til nå, travel, men morsom! Jeg jobber målrettet mot å skape samarbeid med forhandlere denne høsten og mottakelsen jeg har fått er helt fantastisk. Jeg digger å jobbe med folk og siden jeg nå har tatt steget ut til butikkene, treffer jeg så mange flotte folk! En vakker dag, kommer jeg meg sikkert lenger bort fra hjemme, men foreløpig er det butikker på Østlandet som har fått og får besøk. Jeg DIGGER å se alle de flotte lokalene, treffe alle dere flotte strikkere og ikke minst at jeg får lov til å dele min drøm og min lidenskap med dere der ute.

Lurer du på om det er en Varm design-forhandler i din by, så finner du listen over forhandlere HER, 18 butikker i Norge, 1 i Danmark og jammen er det ikke en på Færøyene også.

Det er veldig mange garnbutikker i Norge, så din butikk er kanskje ikke på listen, men jeg jobber med saken, og tar gjerne i mot tips om butikker som bør kontaktes.

Strikkehilsen fra Anne M

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s