Har du garn, men mangler oppskrift?

Har du garn, men mangler oppskrift? Fra oppstarten i 2014 og fram til nå har jeg solgt oppskriftene mine i garnpakker sammen med garn.

Tidene forandrer seg og fokus endrer seg, så tidligere i vår var tiden riktig for å åpne jeg for løssalg av oppskriftene mine. Selvfølgelig kan du fortsatt kjøpe hele garnpakker hos meg, men jeg vet at flere av dere har et garnlager på gjesterommet (eller under sofaen, vi bruker da den plassen vi har) som er en garnbutikk verdig.

Du velger selv om du skal få trykt kopi tilsendt i posten eller en digital kopi i innboksen din på PC-en.

Hvis du ønsker digital fil, da velger du sending på e-post/henting som fraktmetode når du kommer til kassen.

VÆR OPPMERKSOM PÅ at butikksystemet Varm design bruker, støtter ikke automatisk utsendelse av elektroniske filer, derfor kan det ta litt tid før dere får oppskriften.  Noen ganger kommer den nesten umiddelbart, andre ganger kan det ta opptil tre dager før du får den. Hvorfor? Jo fordi, noen ganger sitter jeg og jobber i butikksystemet når du bestiller, jeg ser bestillingen din og vipps så kommer den ilende på e-post til deg. Andre ganger bestiller du kanskje en ettermiddag og jeg er i møter hele den påfølgende dagen, eller kanskje bestiller du fredag kveld og jeg har reist inn i den norske fjellheimen eller kanskje er det langhelg eller ferie. Da kan det ta litt før jeg er online, men så fort jeg er på plass, går oppskriften i rasende fart fra meg til deg.

Har du lyst til å sjekke ut hvilke oppskrifter som finnes der ute (eller inne om du vil)) ta en titt HER – kanskje finner du noe du liker ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s