Teppesjal og farger og slikt …

Teppesjal og farger og slikt … er faktisk både lett og vanskelig på en gang. OG bare så det er sagt, det er HELT umulig å legge inn alle fargekombinasjonene i nettbutikken, være seg det gjelder den “ensfargede” varianten eller det den flerfargede varianten.

Jeg har lagt inn noen kombinasjoner i nettbutikken (og de endrer seg stadig), men dere kan selvfølgelig få nesten hva dere vil … nesten. Trenger du fargeforslag, så anbefaler jeg deg å ta en titt i bildene enten på Instagram eller på Facebook, der finner du mange fargeforslag i alle mulige fargekategorier … og i tillegg får du nå noen fargeforslag nedenfor.

I den flerfargede versjonen så trenger du fire forskjellige farger: Og det er mest av den fargen som nevnes først, nest mest av den som nevnes som nummer 2, og omtrent like mye av farge 3 og 4.

Flerfarget i brun/(lyse)grått/natur/gråblått er fargekombinasjonen som er brukt på bildet nedenfor.

OM du ønsker samme fargekombinasjon, men med mer grått enn brunt, så velger du kombinasjonen som heter lysegrå(grå)/brun/natur/gråblå? Og ønsker du farger som ligner med kanskje rosa i stedet for gråblått, eller kanskje beige i stedet for natur? Da velger du farger etter avtale og når du kommer til kassen så skriver du i kommentarfeltet hvilke farger du ønsker.

Vet du ikke hvilke farger du ønsker deg, men har en viss ide? Da sender du oss en epost med ideen din, så sender vi deg et fargeforslag.

IMG_4824

Bare for å illustrere hvor mange alternativer man egentlig har, så ser du at på de 3 bildene nedenfor har nesten helt like fargeforslag. De to med rosa er helt like, bortsett fra at det ene har natur Beo og den andre har grå Beo. I det siste er den rosa (fjerdefargen) byttet ut med orange.

Reelt sett kan man bytte ut 10 farger i hver kominasjon i det flerfargede teppesjalet og da blir det veeeldig mange mulige varianter …

Enda noen kombinasjoner får du på bildene nedenfor –  noen av de mangemangemangemange fargekombinasjonene vi kan sette sammen til det “ensfargede” teppesjalet – fra venstre til høyre ser du grønntoner, syrin/rosa/natur, syregult/grønt og grønt/brent orange. Begrensingene i fargekombinasjonene ligger kun i fantasien … og litt i hva jeg har på lager 😉

Til slutt får du et fargeforslag i lysegult/natur/lysegrått/gråblått til et flerfarget teppesjal. Sommerfarger på sitt aller beste ❤

img_4858.jpg

Du finner mer informasjon om teppesjalene i noen av de tidligere bloggpostene, f.eks. Hva er egentlig et teppesjal? eller Et teppesjal er ikke nødvendigvis et teppesjal … og selvfølgelig kan du se mer om oppskrifter og garnpakker i nettbutikken HER 🙂

Fortsatt god pinse !

Strikkehilsen fra Anne M

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s