Når påsken er over er det avgjort …

… vår! Og når det er vår, er det nye oppskrifter på gang. I påsken lanserte vi dip-dye-versjonen av solgangsbrisgenseren – både som oppskrift og som garnpakke – og denne uken kommer det to nye top-down-modeller – en med lange ermer og høy hals og en med korte ermer og rund hals. Disse strikkes i Tynn alpakka og Air på pinne 5, akkurat som sommerfin-genseren. De tre modellene henger liksom sammen, de strikkes forskjellig og med ulike teknikker, men de har samme kvalitet og struktur.

Sommerfin-genseren får du som garnpakke i nettbutikken, mens de nyeste top-down-modellene lanseres først og fremst som oppskrifter, men selvfølgelig, trenger du garn, skal vi selvfølgelig hjelpe deg å sette sammen farger.

I nettbutikken vil du finne en top-down-genserene under to ulike produkter – men ikke la deg forvirre 😉 Uansett hvilken av oppskriftene du kjøper så får du med oppskrift til både korte og lange ermer.

Sommerfin-genseren er strikket Tynn alpakka sand 161 og natur Air 101. Den høyhalsede top-down-genseren er strikket i Tynn alpakka natur 101 og isblå 103 og top-down-toppen med korte ermer er strikket i Tynn alpakka lyserosa 172 og Air tåkerosa 105.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s