You go girl!

Har du sett den nyeste genseren vår? You go girl!-genseren? Denne superlette og supermyke genseren kalte vi først ponchogenser, men det er en genser altså 😉 Forklaringen bak det første navnet var at genseren har “dype” ermer og derfor kan øverste delen av genseren tilsynelatende se litt ut som en poncho.

Fra og med i dag har den fått nytt navn: You go girl!

Uttrykket You Go Girl! definers i følge Urbandictionary.com som:  celebrates a person and anything special to them. It can be used to celebrate a recent accomplishment, or, to encourage someone in an upcoming event, goal or challenge.

På godt norsk kan man kanskje oppsummere det i HEIA DEG, FLOTTE DU! Denne genseren var ment som en sånn #allekan* strikke den-genser. En genser med farger og løst design, som skal inspirere og spre glede – og med inspirasjon og glede, kan du komme langt!

Genseren strikkes på pinne 8 (og litt 5). Den strikkes i 1 tråd Faerytale og 1 tråd Air fra Du store alpakka og du trenger to ulike farger. Det er kombinasjonen av tråder og farger som skaper overgangene fra natur til tåkeblå på modellen du ser her. Men du, genseren er ikke fullt så løs som den ser ut til her altså, modellen inni genseren er small i størrelsen, mens genseren er strikket i en litt stor medium. Så vettu det 😉

Når det gjelder farger så har vi lagt inn en del kombinasjoner i nettbutikken, men du kan selvfølgelig sette sammen nesten akkurat de fargene du vil … og trenger du hjelp til dette med farger så send oss gjerne en mail på info@varmdesign.no, så finner vi ut av det …

You go girl!

Strikkeklem fra Anne Merete ❤ ❤ ❤

 

*alle som har lyst og vilje kan 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s