Barnestrikk

IMG_6946Jeg har jobbet litt i barnehage de siste månedene – en helt ny opplevelse for en som har brukt hele sitt aktive yrkesliv i ulike globale firmaer som oversetter og markedsfører bak en kontorpult. 

Barnehagearbeidet er svært inspirerende og opphav til mye latter, glede og ikke minst inspirasjon, faktisk – som de veldig ofte sier i branehagen. Jeg har ikke vært den store barneoppskriftprodusenten til nå, men har forsøkt meg på noen spede forsøk – og da aller helst sammen med Alfabetika sine bokstaver. Jeg har nå satt i gang en liten barneoffensiv. Målet er at den skal ende i en barneminikolleksjon i løpet av høsten.

Plaggene skal strikkes i alpakka, nær sagt selvfølgelig, og det blir alt fra pinne 3,5 og opp til 9 – faktisk! Målgruppen er primært barnehagestørrelse, men en del modeller kommer også opp til 10-12 år og til både gutter og jenter og både til under utedressen-bruk og til fest-bruk.

En modell er allerde sluppet og det er en lett vårgenser, som passer like godt som høstgenser og til både gutter og jenter. Den strikkes på pinne 5 og er derfor ikke løs, men der er heller kompakt og tykk, men akkurat passe 🙂  I oppskriften og i garnpakkene kan velge om du ønsker ensfarget glattstrikk eller med perlestrikk på ermene eller om du ønsker å strikke striper på magen og i halsen. Har du lyst til å strikke deilig genser til en junior du er glad i? Les mer i nettbutikken.

Og du, har du ønsker om plagg til junior, send meg gjerne en e-post!

Strikkehilsen fra Anne Merete

12804650_640437686094569_1356302056000723601_n

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s