NY MODELL: Julen er over, men det glitrer fortsatt!

Har du fått med deg den siste modellen fra Varm design? Glitrende rutegenser? Tanken bak den glitrende rutegenseren var å lage en genser som kunne brukes både i hytteveggen og i byparken når påsken kommer. Genseren er ikke så lang, faktisk akkurat passe – og om du lurer så finner du målene på akkurat passe her: Akkurat passe mål 😉

Genseren strikkes i PUS fra Du store alpakka. Pus er, som de sier selv, et loddent, supermylt og lekkert alpakkagarn med kabelspunnet kjerne. Garnet består av 70 % babyalpakka, 17 % alpakka og 13 % polyamid – grunnen til at det er blandet inn andre fibre enn alpakka i garnet er for at PUS skal tåle børstinen som gir det litt lodne preget.

I tillegg er det strikket inn Bling i hele genseren, med unntak av vrangbordene. Du står selfølgelig fritt til å velge om du vil ha Bling eller ikke, men har du lyst til å skinne litt ekstra, hvorfor ikke strikke inn litt ekstra glam?

Vi i Varm design har en tendens til å slenge på litt ekstra her og der, så også denne gang. I tillegg til oppskriften på glitrende rutegenser, får du en oppskrift på glitrende rutelue og en glitrende løs hals som strikkes i Pillpi fra Rauma.

Strikkepakkken kan du bestille allerede nå, og de første pakkene sendes ut førstkommende mandag … eller før, kommer an på hvor vi får dobbeltsjekket oppskriften 😉

Er dette påskegenseren din? Lurer du på noe, ta gjerne kontakt på info@varmdesign.no – vi svarer så fort vi får tid

Strikkehilsen fra Anne Merete

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s