I 2016 skal jeg skrive blogg HVER uke

IMG_9978Sånn!  Da er det sagt høyt! Dvs. det er i alle skrevet og publisert til alle dere som leser dette. OG JA, jeg skal skrive blogg hver uke i 2016.

Har du nyttårsforsetter? Jeg sluttet med nyttårsforsetter for mange år siden, men jeg har ofte planer og mål – uavhengig av når på året de sette ut i livet. Noen av planene og målene er det naturlig at starter i forbindelse med det nye året. Andre kan like gjerne starte i september eller i romjulen, for den saks skyld – sånn som at jeg i romjulen startet arbeidet med å nå målet om å komme tilbake til løpeformen jeg hadde for tre år siden innen utgangen av 2016. Ooops da var det sagt høyt også!

For meg er planer og mål en del av en enda større plan, eller et enda større mål – uavhengig av når på året de settes ut i livet. Og jeg vet at når jeg har bestemt meg så er det i stor grad opp til meg om jeg får det til, men kanskje må jeg ha hjelp og veiledning til de tingene som ligger utenfor komfortsonen eller de tingene jeg absolutt ikke kan –  enda – jeg er nemlig overbevist om at #allekan! Og som jeg kommer til å gjenta til det ugjenkallelige: #allekan i alle fall strikke Varm design-design 😉

Tilbake til bloggen som skal skrives hver uke! Jeg har haugevis av tanker og ideer på hjertet, både om det ene og det andre, men HVA ØNSKER DU DEG i bloggen?

Legg igjen noen ord, enten det er stort, smått, klart eller vagt – jeg har lyst til å skrive TIL DEG!

Målrettet strikkehilsen fra Anne Merete

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s