Sommerstrikk: alpakka om sommeren

Har du lyst til å strikke noe til sommeren, men du vet ikke hva? I nettbutikken har jeg forsøkt å samle en del modeller under sommerstrikk – der finner du alt fra solgangsbrisgenser, sommerponcho og rullehalstopp til de nyeste boIMG_9551mullsmodellene … foreløpig bare en modell som er lansert, men to til kommer om få dager, en til herre og en til dame 🙂

Alpakka om sommeren – er perfekt! Tenker du at alpakka om sommeren blir for varmt? Der tar du feil. Kanskje blir det for varmt på de varmeste dagene når solen står som høyest på himmelen, men på de litt kjølige morgenene, på solgangsbrisdager etter mange timer i solen og kroppen fryser og på de litt kjølige sommerkveldene ute i hagen så er alpakka perfekt!

Hvorfor? Det er flere grunner til det. For det første så har alpakkaen pusteegenskaper på linje med silke. Grunnen til dette er at alpakkaen er ikke ull, men hår og hår er hule. Alpakkaene lever opp i 4000 meteres høyde så de kan dette her med temperaturforskjeller – de lever i med ned mot -15 grader om natten og opp mot +20 om dagen … nesten som en norsk sommer 😀 I tillegg så er klør ikke alpakka, så du kan ha den rett på huden uten at den stikker 🙂 Har du lyst til å lese mer om alpakkaens fantastiske egenskaper, så ta en titt dette innlegget om alpakka fra tidligere i vinter. 

Ta gjerne en titt i nettbutikken, trenger du hjelp til å sette sammen farger eller til å velge modell send oss gjerne en epost.

Ha en strålende strikkeuke alle sammen!  

Strikkehilsen fra Anne Merete

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s