Det er snart sommer …

IMG_5105… eller? Alt er relativt, men joda jeg har funnet ut at dagen i dag er 2 timer 16 minutter lenger enn ved vintersolverv, 10 timer 31 minutter kortere enn ved sommersolverv – i Drammen vel og merke. Og siden vi stormer mot sommer, er det vel på sin plass og presentere SOMMERLØKKEGENSEREN fra Varm design.

Dette er bokstavelig talt en luftig genser som er som skapt for sommeren. Genseren er strikket i 100 % alpakka – er deilig og myk og strikket på store pinner. Du trenger ikke kunne mange fancy teknikker, alt du trenger er rett, vrang og «doble tapte masker». 

Vet du forresten at alpakka har fantastiske temperaturregulerende egenskaper. Dette er er fordi alpakka ikke er ull, men hår. Hår er hule inni og derfor puster den, slik at det føles varm når det er kalt og sval når det er varmt.

I garnpakkene med sommerløkkegenserene får du garn, oppskrift og strikkepose – dette følger med i alle Varm designsIMG_5091strikkepakker. Strikkepinner følger ikke med, men du trenger rundepinne nr 12, 60 cm. Genseren strikkes i Tynn alpakka og Faerytale fra Du store alpakka (alle Varm designs modeller strikkes i Du store alpakka-garn). Genseren er ganske generøs i størreslsen.

Trenger du hjelp til å velge ut farger, ta gjerne kontakt på info@varmdesign.no 🙂  Riktig god sommer 😉

Strikkehilsen fra Anne Merete

Og du, bildene er tatt min fantastiske fotografvenninne Anja Lindtner ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s