Velkommen til Varm design

Du har nå kommet til Varm design sin nye blogg. Varm design er et resultat av at hun som står bak har strikkedilla. Jeg sitter til vanlig på et kontor, men har en stor mengde kreativitet og et skaperbehov i meg som ikke får utløp mens jeg er i jobbemodus. Derfor strikking! I tillegg er strikking verdens beste avslappingsterapi i en aktiv hverdag.

Jeg har strikket et utallig antall jakker og fikk en kveld for noen år siden den lysende ideen å lage et teppesjal av restegarn til en venninne. Saken er den at restegarnet ble tomt svært fort, så en tur i garnbutikken måtte til. Resultatet var verdens fineste sjal – synes jeg i alle fall selv – laget med noe restegarn, masse nytt garn og en stor mengde kjærlighet. Å lage disse sjalene tar både tid og koster penger, men det er veldig vanskelig å stoppe “produksjonen”. Og en vakker dag høsten 2012 kom ideen opp med å gjøre dem tilgjengelig for alle andre. Det startet med en side på Facebook og nå denne bloggen!

I utgangspunktet er det teppesjalene som er blitt mitt varemerke,  men driver i disse dager å prøver meg frem med putedesign og større tepper. Alle produktene er laget i naturmaterialer som ull, alpakka og mohair og er 100 % håndlagede. Alle teppene har unik design og fargene som settes sammen varierer med humør og årstid.
Vil du vite mer eller ønsker du å bestille ditt eget sjal? Ta gjerne kontakt så vi kan snakke om farger, pris og levering 🙂
Ha en fortsatt varm dag!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s